Maailma on kaunis – Kassu Halonen 70 v – Konserttitalo Mikaelissa Mikkelissä la 28.1.2023

90,00 

Suomalaisen iskelmämusiikin mestarillisen säveltäjän tuotantoa tulkitsevat Diandra, Tuure Kilpeläinen ja Laura Voutilainen. Konsertin johtaaa Atso Almila ja juontaa Mikko Kuustonen.

Matkan hintaan sisältyy konserttilippu ja bussikuljetus.

Bussi lähtee iltapäivällä Imatralta ja ajaa Lappeenrannan ja Savitaipaleen kautta Mikkeliin.

Konsertti alkaa klo 19.00 ja kotimatkalle lähdetään konsertin jälkeen.

Matkaohjelma

Ilmoittautumiset 14.12. mennessä lisäämällä matka ostoskoriin tai soittamalla 05 416 0075.

 

Kuvaus

Musiikin moniottelija, suomalaisen iskelmämusiikin ja kevyen musiikin grand old man Kassu Halonen täyttää 70 vuotta tammikuussa 2023. Mitkään sanat eivät riitä kuvaamaan Kassun mahtavaa uraa suomalaisten tuntojen tulkkina, siispä mestarillisen säveltäjän syntymäpäivää juhlistetaan ainutlaatuisen Hyvinkään Orkesterin ja Mikkelin kaupunginorkesterin yhteistyöproduktion merkeissä.
Konsertissa valokeilaan nostetaan Kassun uskomaton säveltäjäura, joka käsittää yli 1500 äänitettyä sävellystä. Laululistalle on valittu mm. Kirkan, Irwinin ja Jari Sillanpään tunnetuiksi tekemiä hittejä, jotka saavat rinnalleen myös harvemmin kuultuja sävelmiä sekä aivan uusinta uutta: parin viime vuoden aikana Kassu on laajentanut sävellystyötään klassisen musiikin pariin. Säveltäjän sinfoniahuoneessa on syntynyt mm. suuria orkesteriteoksia, joista konserteissa kuullaan kantaesityksenä Sinfonia nro 2.
Konsertit johtaa kapellimestari Atso Almila ja solisteina laulavat Diandra, Tuure Kilpeläinen ja Laura Voutilainen. Juontajana toimii Mikko Kuustonen, joka myös esittää pari Kassun hittiä.

Lähde: Mikaeli.fi