Näytetään kaikki 2 tulosta

Elokuinen Ahvenanmaa – Pohjoinen Saaristotie 27.-30.8.2021

429,00 

 

Matka Ahvenamaalle, Pohjoiselle Saaristotielle

Historiallinen kuningatar Kristiinan postitie kulki Tukholmasta Pietariin. Reittimme alkaa Kustavin satamasta ja kulkee Brändön kautta Vårdöhön. Reitin varrella näemme muiden muassa Vårdön kauniit kapteenintalot ja Bomarsundin rauniot. Kaunis reitti kulkee pienten saarien ja luotojen muodostamassa saaristossa

Ensimmäinen yö vietetään Gullvivanissa, toinen Hotelli Cikadassa. Lauantain opastetulla kiertoajelulla on kohteina mm. Bomarsundin linnoitus, Kastelholman linna ja Jan Karlsgårdenin alue. Sunnuntaina tutustumme Merikortteliin, Merenkulkumuseoon ja museolaiva Pommerniin Maarianhaminassa ja Eckerössä kohteenamme on mm. vanha Posti- ja Tullitalo.

Viimeinen yöpyminen on Silja Symphonylla. Laiva lähtee Maarianhaminasta sunnuntaina klo 23.55 ja saapuu Helsinkiin maanantaina klo 10.00.

 

Heinäkuinen Ahvenanmaa – Pohjoinen Saaristotie 27.-30.7.2021

429,00 

 

Matka Ahvenamaalle, Pohjoiselle Saaristotielle

Historiallinen kuningatar Kristiinan postitie kulki Tukholmasta Pietariin. Reittimme alkaa Kustavin satamasta ja kulkee Brändön kautta Vårdöhön. Reitin varrella muiden muassa Vårdön kauniit kapteenintalot ja Bomarsundin rauniot. Kaunis reitti kulkee pienten saarien ja luotojen muodostamassa saaristossa

Ensimmäinen yö vietetään Gullvivanissa, toinen Hotelli Cikadassa. Tiistain opastetulla kiertoajelulla on kohteina mm. Bomarsundin linnoitus, Kastelholman linna ja Jan Karlsgårdenin alue. Keskiviikkona tutustumme Merikortteliin, Merenkulkumuseoon ja museolaiva Pommerniin. Eckerössä kohteenamme on mm. vanha Posti- ja Tullitalo.

 

Matkaohjelma

 

Bussi lähtee Imatralta ja ajaa Lappeenrannan ja Taavetin kautta Vuosnaisiin.

Ilmoittautuminen matkalle 11.6. mennessä lisäämällä matka ostoskoriin tai soittamalla 05 416 0075.