Huom! Jos selaat sivua tabletilla (Samsung), käännä laite pystyasentoon, niin sivun vieritys toimii!

Liikenne O. Eteläpää Oy on Kuluttajavirastoon rekisteröitynyt vakuuden antanut matkanjärjestäjä (KuVi 3285/00/Mj).

Laki matkapalveluyhdistelmistä

Yleiset matkapakettiehdot

Henkilötietokäytäntö 250518

Tervetuloa Eteläpään Matkaan Etelä-Saimaa ja Uutisvuoksi 22.9.2020

Tervetuloa Eteläpään matkaan Etelä-Saimaa ja Uutisvuoksi 19.1.2020

Näytetään kaikki 2 tulosta

Matka Utön saarelle 15.-17.8.2021

325,00 

Utö on Suomen eteläisin ympärivuotisesti asuttu saari. Se on toiminut jo ainakin 1600-luvulta lähtien luotsien, majakanvartijoiden, tullimiesten ja sotilaiden tukikohtana ja on tunnettu armeijan linnakkeesta, majakasta, luotsiasemasta ja linnustosta. Utön maisema on ulkosaaristolle ominainen: kallioinen ja karu. Meri on aina lähellä. Utö Havshotel on Suomen eteläisin hotelli ja se toimii Utön linnakkeen kasarmitiloissa, jotka ennen olivat armeijan käytössä. Saarella on edelleen alueita ja luolastoja, jonne siviileiltä on pääsy kielletty. 

Vietämme yhden yön Nauvossa ja yhden yön Utön saarella.

 

Bussi lähtee Imatralta ja ajaa Lappeenrannan ja Taavetin kautta Nauvoon.

 

 

Ahvenanmaa – Pohjoinen Saaristotie 26.-29.7.2021

429,00 

 

Matka Ahvenamaalle, Pohjoiselle Saaristotielle

Historiallinen kuningatar Kristiinan postitie kulki Tukholmasta Pietariin. Reittimme alkaa Kustavin satamasta ja kulkee Brändön kautta Vårdöhön. Reitin varrella muiden muassa Vårdön kauniit kapteenintalot ja Bomarsundin rauniot. Kaunis reitti kulkee pienten saarien ja luotojen muodostamassa saaristossa

Ensimmäinen yö vietetään Gullvivanissa, toinen Hotelli Cikadassa. Tiistain opastetulla kiertoajelulla on kohteina mm. Bomarsundin linnoitus, Kastelholman linna ja Jan Karlsgårdenin alue. Keskiviikkona tutustumme Merikortteliin, Merenkulkumuseoon ja museolaiva Pommerniin. Eckerössä kohteenamme on mm. vanha Posti- ja Tullitalo.