Tietoja matkasta

Matkapäivä: Lauantai
Matkan hinta: 60 €
Pelkkä bussikuljetus 50 €

Hintaan sisältyy: kuljetus ja pääsylippu messuille.

Bussireitti: Imatra - Lappeenranta - Taavetti - Helsinki

Tapaa kiinnostavimmat kirjailijat, seuraa ajankohtaisia keskusteluja, hanki kirjat messuhintaan ja anna ainutlaatuisen tunnelman viedä. Mukana yli 1000 esiintyjää Suomesta ja maailmalta. Helsingin Kirjamessut edistää lukuharrastusta, kirjallisuuden arvostusta ja kirjojen myyntiä Suomessa.
Tapahtuma on valtakunnallisesti merkittävä kulttuurifoorumi – ajankohtainen edelläkävijä, haastava keskustelija, tarinankertoja ja sydämen sivistäjä.
Kirjamessujen tärkeimmät arvot ovat sananvapaus, yhdenvertaisuus ja ihmisarvon kunnioittaminen.

Kirjamessujen ohjelma

Viini & Ruoka on alansa herkullisin ja monipuolisin tapahtuma ja se järjestetään Helsingin Messukeskuksessa. Samanaikaisesti ja samalla lipulla pääsee myös Helsingin Kirjamessuille. Tapahtuma kokoaa viinin- ja ruoanrakastajat, kulinaristit ja gastrofiilistelijät saman katon alle Helsingin Messukeskukseen.Tapahtuma tulvii makunystyröitä hiveleviä kokemuksia, tastingeja, ohjelmaa ja messutarjouksia.

Lautasella -erityisruokavaliomessut on erityisruokavalioiden oma tapahtuma Messukeskuksessa Helsingissä. Tarjolla on maistuvia herkkuja, joissa huomioidaan niin gluteenittomuusvege ja vegaanisuus sekä erilaiset allergiat. Tutustu uutuustuotteisiin, tee ostoksia ja maistele herkkuja! Poimi kotiin vietäväksi myös inspiroivat vinkit ja ideat hyvään, turvalliseen ja maukkaaseen arkeen luennoilta, tietoiskuista sekä esityksistä.


Katso aikataulu ja matkaohjelma alta