Yritys

Liikenne O. Eteläpää Oy on vuonna 1954 perustettu tilausliikenteeseen erikoistunut yritys. Yrityksellä on kahdeksan linja-autoa, joilla liikennöidään ympäri Suomea ja Eurooppaa.

Yrityksen kotipaikka on Savitaipale. Päätoimialana on tilausajot ja päämarkkina-alueena kotipaikan lisäksi Lappeenranta ja muu Etelä-Karjala. Tilauksia otetaan kuitenkin tietenkin vastaan koko Suomen alueelta.

Asiakaskuntamme koostuu yrityksistä, yhdistyksistä, oppilaitoksista, urheiluseuroista ja yksittäisistä ihmisistä, eli kaikenlaisista linja-autojen tilausajoja käyttävistä ihmisistä.

Olemme myös matkatoimisto. Oma tuotantomme käsittää mm. risteilyjä sekä konsertti-, kylpylä-, ostos-, messu- ja hiihtomatkoja. Jokasyksyiset ruskamatkamme Lappiin ovat saavuttaneet varsin suuren suosion ja legendaarisen maineen. Matkamme alkavat pääsääntöisesti Savitaipaleelta, Imatralta tai Lappeenrannasta.

Toteutamme myös ryhmille räätälöityjä matkapaketteja mihin ikinä ryhmät haluavat matkansa suunnata – ota yhteyttä jo tänään, niin tehdään teille unelmienne matka! Autamme matkan suunnittelussa ja toteutuksessa alusta loppuun. Olemme kuluttajaviraston rekisteröimä matkanjärjestäjä ja kuulumme Suomen matkatoimistoalan liittoon.