Laatulupaus

Annamme asiakkaillemme laatulupauksen.

  1. Yhtiömme tuottaa ja tarjoaa säännöllistä vuoroliikennettä sekä matkailu- ja tilausliikennettä.
  2. Vuorojemme kulloinkin voimassa olevat aikataulut ja kertalippujen hinnat löytyvät yrityksemme nettisivuilta osoitteesta liikenneetelapaa.fi sekä Matkahuolto Oy:n internetsivuilta aikataulupalvelusta www.matkahuolto.fi/aikataulut.  Vuoroissamme käy maksuksi yleisimmät maksukortit, Matkahuollon lipputuotteet sekä käteinen raha.
  3. Vuoroliikenteemme aikatauluista, mahdollisista muutoksista ja peruutuksista tiedotamme internetin välityksellä kotisivuillamme osoitteessa liikenneetelapaa.fi.
  4. Tilausliikenne- ja valmismatkapalveluistamme tiedotamme internetin välityksellä sivuillamme osoitteessa liikenneetelapaa.fi sekä ajoittain alueemme lehdissä. Varaukset ja tiedustelut voi tehdä joko nettisivuillamme olevilla valmiilla varaus- ja tiedustelulomakkeilla, sähköpostilla tilausajot@liikenneetelapaa.fi tai puhelimella (ma-pe kello 8-16) 05 4160 075.
  5. Käytössämme on 7 hyvää linja-autoa: 4 turistibussia ja 3 pikkubussia. Kaikissa turistibusseissamme on muun muassa jäähdytysilmastointi, wc, latauspistokkeet ja turvavyöt. Pikkubussimme ovat muun muassa jäähdytysilmastoinnilla ja turvavöin varustettuja Mercedes-Benz-pienoislinja-autoja. Matalalattia- tai invabusseja yhtiöllämme ei ole käytössä.
  6. Palautteiden antoa ja asiakastyytyväisyyden mittausta varten nettisivuillamme on yhteydenottosivu. Palautetta voi myös antaa puhelimitse: 05 4160 075 tai 0400 243910. Palautteen käsittelee luottamuksellisesti toimitusjohtaja Petteri Eteläpää parhaaksi katsomallaan tavalla.
  7. Yhtiömme toiminta-ajatuksena on tuottaa hinta-laatusuhteeltaan korkeatasoisia bussimatkapalveluja. Toiminta-ajatuksemme löytyy nettisivujemme etusivulta www.liikenneetelapaa.fi.