Tietoja matkasta

Matkapäivä: Torstai 
Matkan hinta:  65 € 

Hintaan sisältyy:
bussikuljetus
- teatterilippu

Bussireitti: Imatra - Lappeenranta  - Savitaipale - Mikkeli

Kesän 2024 esityksenä nähdään Helppo ero.

Eroon pääsemisen vaikeuden kanssa vääntelehtivässä, lähes farssimaisiin mittoihin paisuvassa, näytelmässä on peräti kolmekymmentä roolia, vaikka näyttelijöitä vain neljä. Jotta moisesta urakasta selvitään kunnialla, on Naisvuorelle palkattu kesäksi 2024 todellinen suomalaisen komedian kärkikvartetti, jotka kirmaavat näyttämöllä aidossa Itä-Länsi-hengessä.

Itää edustaa kaksi esityspaikkaan vahvasti sidoksissa olevaa näyttelijää. Juvalaisen vimmaisella naisenergialla varustettu, mm. TV2:n maalaiskomedia Lehmän vuodesta ja Terapian tarpeessa -showstaan tuttu, Pauliina ”Papu” Hukkanen sekä Mikkelistä Teatterikorkeakoulun ja Putouksen kautta suomalaiselle tv-komediataivaalle pysyvästi ponnistanut Joonas ”Jonttu” Kääriäinen.

Lännen koomisen kaksikon juuret ovat Oulussa. Tai siellä molemmat heistä ovat käyneet ainakin syntymässä. Mika ”Nuju” Nuojua on esiintynyt lukuisissa elokuvissa ja tv-sarjoissa, sekä kiertänyt hieman yli kaksi vuosikymmentä ympäri Suomea loppuunmyydyllä Kiviä taskussa -näytelmällä, yhdessä Martti Suosalon kanssa. Läntisen duon – ja sitä kautta koko koomikkoensemblen – täydentää Studio Julmahuvin Touko Poukona suomalaiset hurmannut ja lukemattomissa -tv-sarjoissa huikeita koomikon taitojaan väläytellyt dubbausekspertti Jukka ”Jugi” Rasila.

Käsikirjoitus:  Satu Rasila, Mikko Kouki ja Arto Valkama
Ohjaus: Pekka Laasonen
Lavastus: Aimo Laukkanen
Pukusuunittelu: Satu Vihavainen

Rooleissa: Mika Nuojua, Jukka Rasila, Pauliina Hukkanen ja Joonas Kääriäinen.

Lähde: mikkelinteatteri.fi

 

 

Katso aikataulu ja matkaohjelma alta.