Farmari -näyttely Mikkelissä la 2.7.2022

50,00 

Istahda bussiin ja matkusta suoraan Farmari -maatalousnäyttelyn sisäänkäynnille ja nauti tapahtumapäivästä ilman murhetta liikenneruuhkista tai pysäköintipaikan löytymisestä.

Yli 13 hehtaarin näyttelyalueella pääset tutustumaan mm. seuraaviin aiheisiin: Koneet, kotieläimet ja kotieläinteknologia, metsä ja energia, kädentaidot ja lähiruoka sekä erä ja vapaa-aika.

Bussireitti Imatra – Lappeenranta – Lemi – Savitaipale – Suomenniemi – Mikkeli

Matkan hinta Imatra – Lappeenranta 50 €, Lemi 45 €, Savitaipale -. Suomenniemi 40 €

HIntaan sisältyy kuljetus ja pääsylippu

Matkaohjelma

Ilmoittaudu lisäämällä matka ostoskoriin tai soittamalla 05 416 0075

Kuvat ProAgria Farmari 2017

Kuvaus

Farmari -maatalousnäyttely on maa- ja metsätalouden sekä maaseudun suurkatselmus, jossa kohtaavat alan ammattilaiset ja kuluttajat. Näyttely on koko perheen tapahtuma, joka esittelee nykyaikaista suomalaista ruoantuotantoketjua pellolta pöytään, unohtamatta parhaimman kesälomakauden elämyksiä.
Näyttelyssä saat yhdellä lipulla paljon asiaa ja elämyksiä. Näyttävällä kotieläinosastolla on monenlaisia eläimiä ja kentän tapahtumakehissä riittää ohjelmaa ja vilinää. Alueella on kaksi monipuolista konekenttää, joissa riittää uutuuksia ja nähtävää, sekä mielenkiintoinen metsäosasto, josta voi ammentaa uutta tietoa. Sisä- ja ulko-osastoilta löytyy kiehtovia kädentaitoja ja kotiin viemiseksi voi ostaa vastuullista lähiruokaa. Näyttelystä jokainen kävijä löytää mieluisaa katseltavaa ja koettavaa.

Farmari 2022