Hamina Tattoo Marssishow pe 15.7.2022

99,00 

Sotilasmusiikin upea juhlatapahtuma HAMINA TATTOO järjestetään Haminan keskustassa, 1700-luvulta peräisin olevalla Bastionilla. Kahden tunnin värikkäässä ja vauhdikkaassa marssishowssa esiintyvät kaikki festivaalin sotilassoittokunnat yhdessä ja erikseen. Marssishow’ssa pääset nauttimaan niin kotimaisten kuin ulkomaisten sotilassoittokuntien näyttävistä kuviomarssiesityksistä sekä taidokkaasta soitosta ja upeiden uniformujen väriloistosta! 

Hamina Tattoo

 

Bussi lähtee Ruokolahdelta ja ajaa Imatran, Lappeenrannan ja Taavetin kautta Haminaan. Marssishow alkaa klo 14.00 ja sen kesto on n. 2 tuntia (ei väliaikaa).

Matkan hintaan sisältyy bussikuljetus, lounas ja konserttilippu.

 

Ilmoittautuneille on lähetetty lasku ja matkakirje 4.5.2022.

 

Kuva: Haminan kaupunki (Tattoo 2016 yhteisnumero marssishow’ssa)

Kuvaus

Entistäkin ehompi ja värikkäämpi kansainvälinen Hamina Tattoo -festivaali käynnistyy keskellä hehkuvaa heinäkuuta 2022. Maailman parhaat sotilassoittokunnat haluavat näyttäytyä Haminassa, ja nyt marssishow’ssa esiintyvät muun muassa Alankomaiden kuninkaallisten maavoimien edustussoittokunta, Belgian kuninkaallisen laivaston edustussoittokunta, sekä suoraan Alpeilta Saksan maavoimien soittokunta GarmischPartenkirchenistä ja paljon muita. Suomalaisista soittokunnista mukana ovat Laivaston soittokunta, Rakuunasoittokunta, sekä Puolustusvoimien Varusmiessoittokunta.

Hamina Tattoo