Hotellimatka Tallinnaan 4.-6.12.2021

199,00 

Joulutorimatka Tallinnaan!

Majoitumme upeasti uudistetussa, kauttaaltaan peruskorjatussa Tallink City Hotellissa aivan Tallinnan keskustassa. Tallinnassa on mukavasti omatoimista aikaa tutustua ihastuttavaan, Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluvaan vanhaankaupunkiin, tai käydä kahvittelemassa ja ostoksilla keskustassa. Kenties haluatkin tutustua Tallinnan uusiin kohteisiin, Kalamajan kaupunginosassa Telliskiven ja Noblessnerin alueilla. Ja Tallinnan joulutorihan toimii Raatihuoneetorilla klo 12:00 – 19:00

Lisätietoja Tallinnan kohteista: Visit Tallinn

 

Bussireitti Imatra – Joutseno – Lappeenranta – Taavetti – Hamina – Helsinki. Bussi on mukana Tallinnassa.

Matkaohjelma

Ilmoittautuminen 4.11. mennessä lisäämällä ostoskoriin tai soittamalla 05 4160075

Kuvaus

Raatihuoneentori muuttuu joulun aikaan todelliseksi satumaaksi, kun pari vuotta sitten Euroopan kauneimman joulutorin tittelin saanut Tallinnan joulutori avaa porttinsa. Raatihuoneentorin keskellä säihkyy kaupungin kaunein joulukuusi – perinne, joka on jatkunut jo 580 vuotta! Joulukuusen ympärille sijoitetuista myyntikojuista voi ostaa jouluisia tuotteita ja nauttia joulun herkuista.
Aukiolla ja sitä ympäröivillä kaduilla järjestettävät tapahtumat ja näyttelyt lisäävät juhlatunnelmaa entisestään. Vanhassakaupungissa jännittävää toimintaa riittää pyhien aikana niin aikuisille kuin perheen pienimmillekin.

(Visit Tallinn)

 

Matkustus Suomesta Viroon
Viroon pääsee 2.8.2021 alkaen matkustamaan Suomesta esittämällä jonkin seuraavista todistuksista:
• Täysi rokotesarja (2 rokotetta)
• viimeisen kuuden (6) kuukauden aikana sairastettu koronavirus
• enintään 72 h vanha negatiivinen koronatesti
Huomioithan, että Virossa esim. hotelleissa, museoissa tai ravintoloissa sinua voidaan pyytää esittämään jokin yllämainituista todistuksista päästäksesi sisään. Lisäksi 26.8.2021 alkaen Virossa on pakollista käyttää kasvomaskia julkisissa sisätiloissa (mm. kaupoissa, pankeissa, kauppakeskuksissa ja joukkoliikennevälineissä), joissa rokotustodistusta tms. ei kysytä.

Visit Estonian ohjeet: Covid-19 ja matkustus Viroon