Kylpylämatka Pärnuun 10.-15.4.2023

470,00 

Matkan hintaan sisältyy bussikuljetukset, laivamatkat, majoitus viisi yötä Viiking Spassa puolihoidolla ja matkaohjelmassa mainittu hoitopaketti.

Saatavana superior -huoneita. Matkan hinta 470,00 € / henkilö (superior)

Bussi lähtee Imatralta ja ajaa Joutsenon, Lappeenrannan ja Taavetin kautta, oma bussi on mukana koko matkan ajan. Satamassa kuljettaja hakee liput terminaalista ja jakaa ne bussissa. Matkatavarat kulkevat mukavasti bussin tavaratilassa kotipysäkiltä kylpylälle asti.

Helsinki – Tallinna – Helsinki sujuu mukavasti Tallinkin nopeilla Megastarilla ja MyStarilla. Mahdolliset ateriatilaukset laivalle voit tehdä matkan varauksen yhteydessä.

Pärnussa ja matkalla Tallinnasta Pärnuun on suomenkielinen paikallisopas, ohjelmassa on kaupunkikierros Pärnussa ja lisämaksullinen opastettu retki.

Matkaohjelma

Ilmoittaudu 10.3. mennessä lisäämällä matka alla olevaan ostoskoriin tai soittamalla 05 416 0075. 

 

 

 

Kuvaus

Superior: Mukavat ja hyvin sisustetut superior-luokan huoneet, 16-18 m2. Savuttomat. Sopivat allergikoille. Kaikissa huoneissa parveke ja ilmastointilaite (kesäkaudella). Huoneessa on 2 erillistä sänkyä (90 cm), jotka voidaan laittaa vierekkäin. Huoneeseen mahtuu myös 1 lapsi lisä- tai vauvansängyllä. Huoneesta avautuvat näköalat sekä Pärnu Kolledž -opistoon, Ringi-kadulle että sisäpihalle päin.

Lisätietoa, Viiking, superior

Huoneissa maksuton WiFi, viileäkaappi, suihku, hiustenkuivaaja, kylpytakit aikuisille ja taulutelevisio.

Matka on mahdollinen myös ilman puolihoitoa ja hoitopakettia, kysy 05 416 0075.