Kylpylämatka Pärnuun 6.-11.3.2023

395,00 

Matkan hintaan sisältyy bussikuljetukset, laivamatkat, majoitus viisi yötä Viiking Spassa puolihoidolla ja matkaohjelmassa mainittu hoitopaketti.

Saatavana sekä standard että superior -huoneita. Matkan hinta alkaen 395,00 € / henkilö (standard)

Bussi lähtee Imatralta ja ajaa Joutsenon, Lappeenrannan, Taavetin ja Kouvolan kautta, oma bussi on mukana koko matkan ajan. Satamassa kuljettaja hakee liput terminaalista ja jakaa ne bussissa. Matkatavarat kulkevat mukavasti bussin tavaratilassa kotipysäkiltä kylpylälle asti. Matkan hinta Helsingistä lähtien alkaen 370,00 €

Helsinki – Tallinna – Helsinki sujuu mukavasti Tallinkin nopeilla Megastarilla ja MyStarilla. Mahdolliset ateriatilaukset laivalle voit tehdä matkan varauksen yhteydessä.

Pärnussa ja matkalla Tallinnasta Pärnuun on suomenkielinen paikallisopas, ohjelmassa on kaupunkikierros Pärnussa ja lisämaksullinen opastettu iltapäiväretki Latvian Ainaziin.

Matkaohjelma

Ilmoittaudu 6.2. mennessä lisäämällä matka alla olevaan ostoskoriin tai soittamalla 05 416 0075. 

 

 

 

Kuvaus

Viiking Spa -hotellissa on saatavana sekä standard että superior -huoneita  parveke ja ilmastointi).

Standard: Mukavat ja hyvin sisustetut huoneet, 12-13 m2. Savuttomat. Sopivat allergikoille. Uusittu vuonna 2013. Huoneessa on 2 erillistä sänkyä (90 cm), jotka voidaan laittaa vierekkäin. Joihinkin huoneisiin sopii myös lisä- tai vauvasänky. Huoneista kaunis näköala Vallikääriin päin tai rauhallisen sisäpihan puolelle.

Lisätietoa, Viiking, standard

Superior: Mukavat ja hyvin sisustetut superior-luokan huoneet, 16-18 m2. Savuttomat. Sopivat allergikoille. Kaikissa huoneissa parveke ja ilmastointilaite (kesäkaudella). Huoneessa on 2 erillistä sänkyä (90 cm), jotka voidaan laittaa vierekkäin. Huoneeseen mahtuu myös 1 lapsi lisä- tai vauvansängyllä. Huoneesta avautuvat näköalat sekä Pärnu Kolledž -opistoon, Ringi-kadulle että sisäpihalle päin.

Lisätietoa, Viiking, superior

Molemmissa huoneluokissa maksuton WiFi, viileäkaappi, suihku, hiustenkuivaaja, kylpytakit aikuisille ja taulutelevisio.

Kysy muita huoneluokkia erikseen.

Matka on mahdollinen myös ilman puolihoitoa ja hoitopakettia, kysy 05 416 0075.