L3DNARDO DA VINCI Kuopion museossa ti 26.10.2021

70,00 

Syysloman päivämatka Kuopion museoon ja taidemuseoon uutta teknologiaa ja innovaatioita hyödyntävään L3DNARDO DA VINCI -näyttelyyn.

Leonardo itse ilmestyy Kuopion museoon kolmiulotteisena hologrammina, keksinnöt heräävät henkiin lisätyn todellisuuden avulla, ja virtuaalilaseilla lennetään renessanssiajan maailmassa.

Bussi lähtee Imatralta ajaen Lappeenrannan ja Savitaipaleen kautta Kuopioon.

Matkaohjelma

Ilmoittautuminen matkalle 8.10. mennessä lisäämällä matka ostoskoriin tai soittamalla 05 416 0075.

Category: SKU: 239

Kuvaus

Uudistetun Kuopion museon avajaisnäyttely kertoo suuren renessanssineron tarinan ennennäkemättömällä tavalla, yhdistämällä lisättyä todellisuutta, hologrammeja ja immersiivistä tarinankerrontaa.
Kuopion museossa perehdytään erityisesti Leonardo da Vincin elämään, keksintöihin ja koneisiin. Mukana on niin käytännöllisiä keksintöjä kuin mielikuvituksellisia sotakoneitakin, tärkeimpiä maalauksia unohtamatta. Lentäminen kiehtoi Leonardoa, ja hän tutki väsymättä lintujen lentoa. Voisiko ihminenkin nousta siivilleen?
L3DNARDO DA VINCI tarjoaa unohtumattoman kokemuksen, jossa teknologia ja innovaatio hämmästyttävät ja yllättävät. Leonardo itse ilmestyy Kuopion museoon kolmiulotteisena hologrammina, keksinnöt heräävät henkiin lisätyn todellisuuden avulla, ja virtuaalilaseilla lennetään renessanssiajan maailmassa. Uppoudu Leonardon merkittävimpiin teoksiin ja keksintöihin kiinnostavalla ja uudella tavalla!

L3DNARDO DA VINCI levittäytyy myös Kuopion taidemuseoon. Kuopion taidemuseossa on esillä jäljennöksiä Leonardon tunnetuimmista taideteoksista Mona Lisasta ja Luolamadonnan eri versioista aina Viimeiseen ehtoolliseen asti. Näyttelyssä pääsee myös tutustumaan alkuperäisteosten jännittäviin vaiheisiin. Mona Lisa on varastettu ja Viimeinen ehtoollinen lähes tuhottu – miten teokset on saatu pelastettua jälkipolville?